torstai 1. toukokuuta 2014

Annoin periksi, ostin valmiin

Kun näin tämän wc-pytyn Pikkuruisessa Puodissa, se oli pakko ostaa. Tämä ei siis kuulunut mihinkään pakettiin muiden kylppärikalusteiden kanssa vaan oli myytävänä erikseen ja tyyliltään melko nykyaikainen, joten päätin antaa periksi ja käytää valmista kalustetta itsetehdyn sijaan. Yritin kyllä tehdä massasta pyttyä mutta tulos ei miellyttänyt minua alkuunkaan. Yksi ohje on vielä kokeilematta ja jos joskus saan onnistumaan, vaihdan sitten omatekemään, mutta siihen saakka Lilli saa käyttää tätä :)

Tuossa pytyssä viehättää tietysti tuo posliinipinta ja puinen kansi. Painike tulisi toki suomalaisittain olla tuolla säiliön päällä, mutta onhan näitä malleja 1:1 maailmassakin myös Suomessa. Mietin, viitsinkö ryhtyä maalaamaan kannen ja reunat punaiseksi, mutta menköön nyt ainakin toistaiseksi näin.

Käsienpesuallas, hana ja allaskaappi ovatkin sitten ihan omaa tekoa. Altaana joku muovipurkin alaosa maalattuna valkoiseksi, hana helmistä ja rautalanganpätkästä maalattuna kromimaalilla ja hyllykkö levystä leikattu, liimattu ja maalattu. Rekvisiittaa vielä puuttuu, peili ja hiustenhoitovälineitä esimerkiksi. Pitäisiköhän kokeilla fimoilua...


4 kommenttia:

 1. Onpas nyt niin soma kylppäri, että! Ja pöntön kannen maalaaminen punaiseksi alko kyllä naurattaan… kyllä se on ihan hyvä noinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olkoon sitten tuo maalaamatta :) Jos saan tehtyä itse pöntön, teen siihen sitten punaisen kannen.

   Poista
 2. Ihana kylppäri! <3 Jossain vaiheessa ostettu pönttö alkaa kiusaamaan ja teet oman ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä luulen kanssa. Mutta siihen saakka Lilli saa kuitenkin käyttää sisävessaa :D

   Poista