lauantai 2. marraskuuta 2013

Naulakko

Sillä samalla ohjeella, millä tein amppelitelineen, josta ei tullut ollenkaan sellainen kuin piti, tein nyt naulakon. Käytin alumiinilankaa, jota on ihan eri helppoa punoa rautalankaan verrattuna. Onhan tuo naulakko taas vähän persoonallisen vinksallaan, mutta kyllä se asiansa ajaa. Naulakko piti saada, kun sain Maikilta hienon virkatun hatun, joka pitää saada esille. 
Hatun "käyttöohjeeseen" kuuluu, että saan itse koristella sen. Laitoin nyt vain tuollaisen vihreän nauhan, mutta jotain muuta pientä se vielä kaipaa. Kyllä se koriste vastaan tulee. Maikki virkkasi myös kassin.
Sijoitin naulakon nyt kodinhoitohuoneen puolelle, mutta tuohon tilaan pitäisi saada wc-pytty ja naulakko siirtyy muualle. Ilmeisesti keittiöön tulee sisäänkäynti, kun ryhdyn tekemään etuseiniä ja sijoitan ulko-oven jonnekin. Se projekti onkin ehkä seuraavana tärkeysjärjestyksessä. Saan pölyltä suojaan tavarat, kun saan suljettavan etuseinän taloon.

Edellisessä postauksen kommentissa kerroin mahdollisesta seuraavasta projektista ja sen sain aloitettua tänään. Ohje löytyy täältä ja työ alkoi sillä, että muutin tuumat senteiksi. Luulin, että minulla on sellainen mitta, jossa on molemmat mitat samassa, mutta ei sitten ollutkaan. Ostin viikolla Tiimarista vihreää piippurassia ja tuumasta toimeen. Pätkin vihreitä pötköjä ohjeen mukaan ja punoin pätkät kiinni toisiinsa. Kuusen koristelulla ei sitten olekaan kiire, mutta onpahan valmiina vihreä puu.

2 kommenttia:

  1. Voi että, miten hieno kuusi! En ois uskonu, että noista palasista syntyy niin hieno lopputulos! Ja naulakko tarvikkeineen...tulee kyllä hieno nukkekoti kokonaisuudessaan :) Kyllä tässä nyt väistämättä miettii, että raskitko ihan oikeasti joskus tuosta kodista luopua? Sehän on niin...unelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enhän mä enää niin kovasti leiki, noiden kalusteiden ja tilpehöörien teko on se juttu. Ja saahan sitä ihailla omien ja muiden kätten jälkiä. Kaikkia pikkujuttuja ei voi ainakaan heti luovuttaa eteenpäin ihan Nellan iän takia ja koko ajan ehtii tekemään uuttakin. Joten luopuminen ei tarkoita sitä, ettei itse pääse edelleenkin nauttimaan tästä harrastuksesta - ja eihän se talo kovin kauas mene kun sukuun jää :)

      Poista