perjantai 22. marraskuuta 2013

Lilli

Tämän neitokaisen nimi on Lilli ja hän muutti asumaan tänne nukkekotiin eilen. Demini tuli tarkistamaan, hyväksyykö se Lillin asuinkaverikseen ja näyttää sopu sijaa antavan. Lilli lähti mukaani Joensuun kirpparilta, jossa Rock motion -paketissa oleva nukke herätti mielenkiintoni. Lillillä oli mukanaan avaamattomassa paketissaan langaton mikrofoni, aurinkolasit ja kengät (kuka sitä nyt paljasjaloin esiintyy) ja oli juuri sopivan kokoinen asukas tähän taloon. Hintaa oli peräti 1,50 euroa :) Lillin tarvikkeet ovat pöydällä, jonka tuunasin vanhoista tavaroista. Käteeni sattui pienestä maljakosta yläreunus, jolle piti löytää sopiva jalka, sillä reunus oli ilmiselvä pöytälevyn reunus. Jalka osui silmääni koirien palkintokaapista, jossa yksi pieni pokaali oli ihan sopivan kokoinen ja näköinen tähän tarkoitukseen. Pöytälevyksi samaa pleksiä mitä ikkunat ovat ja liimaa kiinnitykseen: valmis.

Edellisessä postauksessa mainitsemani kuusenjalka on sitten vihreä ja koristeltu kukan mallisilla tarroilla. Spraylakkaa vähän päälle, niin tarrat eivät rupea irtoilemaan maalipinnasta. Uusia koristeitakin tein kuuseen - tai sitten johonkin muualle. Saimme viime viikonlopun "koiranhoitopalkkaa" Pandan enkelisuklaalaatikon ja eihän noin hienoja kääreitä voi heittää roskikseen. Leikkasin enkeleitä irti ja kaksi yhteen liimattuna niistä saa kivoja koristeita. Pieni metallilangan pätkä osien väliin, niin ripustaminen on helppoa. Lupasin säästää kavereillekin noita kääreitä askartelua varten, itse en kaikkia saa käytettyä.

4 kommenttia:

 1. ...Muistiko Lilli tehdä muuttoilmoituksen? :)
  On taas niin pieniä näperryksiä, onneksi sain torstaina kortisonipiikin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Byrokratia hoidettu, muuttoilmoitus tehtiin siellä kirpparin kassalla :) Pienet jututhan on paljon kevyempiä tehdä kuin isot, joten ei se niin koske - siispä vain kokeilemaan!

   Poista
 2. Lilli on upea leidi. Ja Lillilla on mahtava talo :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Lilli oli hyvä löytö.

  VastaaPoista