keskiviikko 21. elokuuta 2013

Hidasta

Kyllä sen huomaa, että loma on loppunut ja työt alkaneet taas. Ei ehdi tekemään ollenkaan sitä mitä haluaisi tai jos ehtisi, ei välttämättä jaksa. Muitakin harrastuksia pitää hoidella, joten nukkisteluun jää rajallinen aika. No, kuten sanottu, kiire tällä projektilla ei ole :)

Lomalla leikkasin vaaleansinisestä ohuesta kankaasta puolen sentin levyistä matonkudetta makkarin mattoa varten. Onneksi sitä ei tarvitse itse kutoa, Maikki hoitaa sen puolen. Maikin tekemä on myös tuo sängynpeite, jonka heitin metallisängyn päälle ja samasta osoitteesta on myös virkattu sininen tyyny. Olen suunnitellut tekeväni kunnollisen sängyn puusta/puulevystä tms., mutta jostain syystä sen aloittaminen on vaikeaa. Mutta kyllä se tästä vielä luonnistuu. Nukkiskirpparilla on myytävänä aika ihania sänkyjä ja kaikkea muutakin, mutta ihan periaatteesta yritän ensin itse tehdä mahdollisimman paljon. Hommat vaan ei aina oikein onnistu, liimat eivät pidä ja saa saman homman tehdä moneen kertaan. Saunan seinät on yksi hyvä esimerkki. Muoviseinässä ei tahdo pysyä mikään liima, mutta en anna periksi.

Saunassa on kuitenkin jo lauteet paikoillaan ja kiuas, seinät ovat siis vielä vaiheessa. Suihkukin odottaa maalin kuivumista :) Jahka saan remonttia edistymään, palataan asiaan.

2 kommenttia:

 1. ...No jo on uutta juttua ootettukin :) On sulla helppoo, kun on oma "hovikutoja"...! Mutta etkai tosissaan oo hylkäämässä tuota rautasänkyä? Ei saa, se on niin siisti! Kylläkait minäkin ennemmin rautasängyn ottaisin ku puusängyn - niin kerta!!!!
  t.systeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä sitä rautasänkyä hylkää - se vaan varmaankaan ei jää Nellan nukkekotiin. On nimittäin sen verran ohutta rautalankaa, että lapsen leikissä voi oikeasti helposti vääntyä epämääräiseksi möykyksi, joka ei enää kelpaa nukkumapaikaksi. Mutta johonkin muuhun projektiin se varmasti käy.

   Poista