perjantai 23. elokuuta 2013

Edistystä

Nyt ollaan siinä vaiheessa, että sain nostaa nukkiksen pois työpöydältä vähän ylemmäksi kaapin päälle. Nyt pöydällä mahtuu tekemään jotain eikä tartte lattialla leikellä ja touhuta. Laitoin joka huoneeseen jotain tavaroita, mutta kuten kuvasta näkyy, kovin on avaraa vielä tuossa huushollissa. Deminikin joutui käyttämään nostoapua, kun portaita ei ole vieläkään. Toinen yrityskään ei mua oikein miellytä, joten katsotaan, mitä kolmas kerta sanoo. Voi olla, että vaihdan koko portaiden mallia.

Saunan seinät on nyt paikoillaan (ehkä ovikin pitäisi olla, mutta sitten joskus...) ja suihkukin seinässä. Suihku on kätevästi bambutikkua ja korvakuulokkeen päästä leikattu "luuri". Liimaa ja hopeanväristä spraymaalia ja se on siinä :) Löylykippo syntyi pienestä korkista ja kynsilakasta. Löylykauha on muokattu haaraniitti. Saunasta tuli varsinainen koppero, mutta ikkuna asetti omat rajoituksensa kokoon. Mietin kyllä jonkin aikaa, että pienennänkö ikkunaa, mutta se olisi ollut ehkä turhan vaativa toimenpide, joten se jäi.

Ruuvasin vielä pienen silmukkakoukun olohuoneen kattoon, niin sain kristallikruunun roikkumaan. Pitäis varmaan verhoja hommata, seinät näyttävät aika paljailta. Eiköhän tässä pikku hiljaa ala huoneet täyttymään, kun alkuun pääsee näpertelyssä. Olen menossa parin viikon päästä viikonloppukurssille!

4 kommenttia:

 1. Oi, ihana nähdä koko talo tämänhetkisessä olotilassaan! Suihku ja saunatarvikkeet mainioita:) Ja siis onko se viikonloppukurssi ihan nukkekotiasiaa koko ajan? Mulla alko taas aivan valtavasti pakotteleen käsiä... ;)
  t.systeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppukurssi on ihan nukkekotiasiaa: http://nukkekotiyhdistys.fi/ajankohtaista.html
   Nellan nukkekotihan ei ole rintamamiestalo, mutta me asumme sellaisessa ja sieltä takuulla saa hyviä vinkkejä rakenteluun. Ja muutenkin, on kiva mennä tommoiseen tapahtumaan tapaamaan muita askartelijoita :)

   Poista
 2. Ihan mielettömän hienon näköistä. uskon että nautit näpräämisestä. Mua niin huvitti tuo suihku; bambutikku ja kuulokkeen osa ja spraymaalia, hih-hiii! Kekseliästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuokin ideat on varastettuja tai vähintäänkin omittuja muualta. Jotka ovat pitkään harrastaneet, ovat keksineet mitä uskomattomampia uusiokäyttöjä roskille ja muille joutaville tavaroille. Onneksi ideoita jaetaan muiden kanssa, niin toisetkin pääsevät hyödyntämään. Tuo näprääminen on kyllä hauskaa ja ennenkaikkea se pähkäily, että mitenkähän tämänkin toteuttaisi. Mies totesi aamukahvilla, että "olet jossain ihan muualla" ja mun oli tunnustettava miettiväni portaiden rakenneratkaisua :)

   Poista