perjantai 15. maaliskuuta 2019

Kurkistus Ressun koppiin

Ressun kopin sisältö ei ole vielä lähellekään valmista, paljon tavaraa puuttuu, mutta tässä vaihekuvia tämän hetkisestä tilanteesta. Sain tänään valosarjan piuhat piilotettua niin hyvin kuin ne voi piilottaa, joten kuvaaminen on järkevää. Kun otin kannen pois, revin siitä irti sisällä olleen pehmustekankaan. Siitä sain leikattua sopivia suikaleita, millä peitin piuhoja. Kansi tulee vielä paikoilleen takaisin, mutta muodonmuutoksen kokeneena, sillä siinä on nyt pleksi, joten koppiin voi katsoa ja se on kuitenkin pölyltä suojassa.

Muutama yksityiskohtakuva, mutta siis vielä kovin keskeneräisestä sisustuksesta.

Näissä kuvissa on kopin valo päällä, mutta kamerassa näkyy ikäviä heijastuksia, joten kuvasin myös ilman valoja ulkopuolisen lampun valaisemana.

Olen ollut tämän viikon lomalla, joten tämä projekti on edistynyt ihan kivasti viime päivinä. Eihän tällä mitään aikataulua onneksi ole, joten ihan teen silloin kun siltä tuntuu ja ideoita syntyy. Joitakin rakenteellisia ratkaisuja on pitänyt pähkäillä pitkäänkin ennen kuin olen keksinyt, miten toteutan.

PS. Päivitän vielä pari kuvaa, kun sain kopin paikoilleen esille.


6 kommenttia:

  1. Voi vitsi, kun siitä tuli hieno!!! Kyllä se pitää tulla viimeistään kesällä ihan livenä näkemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siis ei vielä valmis, paljon juttuja puuttuu, mutta niitä täydennän sitä mukaan kun ehdin tehdä ja hoksaan, mitä kaikkea puuttuu. Ehdottomasti tulette käymään ja mielellään jo ennen kesää :)

      Poista
  2. Tästä tuli hieno. Nyt on paljon hauskoja yksityiskohtia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lisää yksityiskohtia tulossa, tämähän ei ole vielä suinkaan valmis.

      Poista
  3. On se upea. Tänä iltana olen tehnyt parit ikkunat, tapetoinut, saumannut ja tehnyt laattoja....lapset löysi kirppikseltä vessanpönttöjä, joissa on sisällä vihreää karkkijauhetta ja poika keksi, että se on nukkekodin kissanhiekkaa tai astianpesujauhetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sinäkin olet ollut ahkerana. Laitapa kuvaa laatoista!

      Poista