lauantai 2. maaliskuuta 2019

Kierrätystä eli askartelua roskista

Tuollaisia salaattiruukusta tehtyjä tuoleja olen tehnyt aikaisemminkin. Nyt taas innostuinn tekemään, kun ruukkuja oli kertynyt melko monta. Yhteen tuoliin tarvitaan kaksi ruukkua. Istuimeen liimasin kartonkipyörylään kukallista kangasta ja niistä tuli todella kivat. Samaa kangasta käytin myös pöytäliinaksi. Pöydän jalka on tehty myös salaattiruukusta, pöytälevy on silppulaatikosta löytynyt pyöreä puupalanen. Liina on liimattu kaksipuolisella teipillä pöytään kiinni, itse pöytälevyä en käsitellyt mitenkään.



Viime kerralla kerhossa tehtiin huonekaluja ja koska tarvitsen Ressun koppiin kaappeja, tein niitä. Nämäkin on tehty roskista eli tuotepakkauksista. Pintaan liimasin tapettia, jonka maalasin akryyliväreillä. Toiseen kaappiin tein avoimen oven, niin kaapissa olevia tavaroita saa näkyville. Muut ovet ovat valeovia. Jalkoina käytin puuhelmiä.




Tänään väänsimme rautalankaa Marikan kanssa. Päämateriaalina oli kuohujuoman metallikorkit, joihin väänsimme selkänojia Facebookista bongatun mallin mukaan. Eihän niistä tietenkään tullut samanlaisia eikä varsinkaan yhtä tasaisia, mutta onpahan omaa käsityötä, näin me päätimme :)
Tässä tuolit siis ennen maalausta, se jäi myöhemmin tehtäväksi. En ole edes varma vielä siitä, minkä värisiä noista mun tuoleista tulee.

2 kommenttia: