sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Ulkotuli ja pieni pöytä

Päätimme pitää Marikan kanssa jälleen yhteisen askartelutuokion. Teimme molemmat tällä kertaa samanlaiset työt, mutta omanlaiset silti, koska aina käsityössä jää oma leima työhön.

Asikaisen Leenan ideoiman tulisijan teko on ollut minulla mielessä heti siitä lähtien, kun Leena esitteli ulkotulensa Facebookin Nukkekotiharrastajien ryhmässä. Salaattiruukkujen kerääminen on jo itsestäänselvyys, niitä voi hyödyntää moneen tarkoitukseen. Tässä siis ulkotuli, jossa ruukun lisäksi pihalta kerättyjen oksien pätkiä, muutama punainen lasihelmi, oransseja höyheniä, vähän mustaa akryyliväriä ja liimaa. Ai niin, ja muutama puuhelmi korin pohjaan jaloiksi.
Dollshouse & Miniature Scene -lehdessä July 2018 on Kati Kainulaisen tekemä ohje pieneen sivupöytään. Materiaalina vain pahvi ja liima - ja tietty maali. Kuvissa näyttää niin kovin yksinkertaiselta, mutta teko ei ihan olekaan niin helppo, kun jalat piti saada suoraan ja oikeaan kohtaan vieläpä :) Jotakuinkin onnistuimme yrityksen ja erehdyksen kautta ja saimme pöydät tehtyä. Akryyliväriä sitten vain loppusilauksena pöydän pintaan.

Kiitos taas kivasta askartelusessiosta!

4 kommenttia:

  1. Kiitos, oli kivaa ja opettavaista. Ulkotulista tuli hienoja, aivan kuin tuuli oikeasti tuivertaisi liekkejä...pöytä on nukkekodin kirjastossa.

    VastaaPoista
  2. Todella hienoja juttuja. Tuo ulkotuli ihan huippu :)

    VastaaPoista