sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Kukkia

Helatorstaina, tällä kertaa kovin kauniina ja lämpimänä päivänä käytimme Marikan kanssa useamman tunnin kukkien askarteluun. Marika tuli meille ja yhdessä teimme erilaisia kukkia, osa ohjeiden mukaan ja osa omasta päästä.
Marika teki ensin istutuslaatikon kukille ja laatikko sitten täyteen hortensioita Maria Malmströmin ohjeen mukaan.  Yhdessä teimme myös auringonkukkia ja tulppaaneja, minun köynnöskasvit ovat jotain mustasilmäsusannan sukua ja pari muuta ruukkukukkaa muuten vain nimeä vailla. Siniset kukat ovat valmiita tekokukkia, jotka olen vain saksinut ruukkuun sopivan kokoiseksi ja istuttanut oksat korkissa olevaan Soft clay-massaan (ilmakuivuvaa).

Näissä kuvissa on myös rekvisiittana viime keväänä ostamani istutuspöytä, joka pääsi taas viime kesäiselle paikalleen keittiön ikkunapöydälle.

2 kommenttia:

  1. Oli mukava tehdä kukkia ja ihana oppia. Nyt on pitänyt kukkistella ja rapsuttaa 1:1 elämässä. Jospa huomenna vaikka sataisi...löysin muuten Lidlistä todella laadukkaat vesivärit, en ole sellaisia nähnyt kuin Suomalaisessa kirjakaupassa aiemmin. Eikä olleet kalliit, muutaman euron.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti otetaan lähiaikoina uusiksi tällainen askartelusessio. Kukkia tai jotain muuta :) Hienoa, että löysit laadukkaat värit.

      Poista