lauantai 28. huhtikuuta 2018

Uusi seinä

Minua rupesi häiritsemään, kun alakerran vessa avautui suoraan eteiseen, joten siihen oli pakko saada seinä. Minulla oli yksi Jorma Havian tekemä ylimääräinen ovi karmeineen, joten tuumasta toimeen. Tein seinän ihan irtomalliksi eli sen voi helposti nostaa paikoiltaan. Seinä on tehty pahvista, joka on tapetoitu Leenalta saamaltani tapetilla, kuten muutkin eteisen seinät. Kiitos Leena, että sain tätä tapettia lisää! Nyt eteiseen voi lisätä kenkätelinepenkin ja seinille vielä jotain.

Nukkekotiyhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä oli Lahdessa työpaja, jossa Leea Lehelmä opetti pöytälamppujen teon. Minulla lamput jäivät silloin vähän keskeneräisiksi ja joku aika sitten sain tehtyä maalaukset loppuun ja yhden ylimääräisen lampun ilman helmikoristelua. Lähtökohtana on ledikorvikset, joihin on lisätty korunosia ja helmiä koristeeksi. "Varjostimen" reiät on värjätty kynsilakalla nurjalta puolelta. Ilman helmiä olevan varjostimen tein toisella tavalla eli täytin reiät liimalla ja maalasin ne liiman kuivuttua akryyliväreillä. Ihan kivoja pieniä pöytävalaisimia!


Huhtikuu vetelee viimeisiään ja ensi viikolla on vappu. Ei uskoisi, kun ulos katsoo, sillä lunta on vielä vähintäänkin riittävästi. Jospa se sulaisi ennen juhannusta.
Erkki on käynyt vihdoin parturissa ja näyttää vähän siistimmältä. Kampauksen malli on tosin aika kökkö, kampaaja ei ollut selvästikään ammattilainen, mutta näillä mennään. Erkki kävi ilmapallokaupoilla ja lienee menossa jonnekin, kun on kaksi tuulihyrrää (tein viime kerralla kerhossa) ja kaksi vappuviuhkaakin. Tässä kuitenkin istahti terassin keinutuoliin hetkeksi poseeraamaan.
Hauskaa vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti