lauantai 24. helmikuuta 2018

Pientä askartelua


Viime viikonloppuna Asikaisen Leena postasi Facebookin Nukkekotiharrastajien ryhmään hienon oivalluksensa puutarhatuolista, jonka rakennusaineena on ruukkusalaatin ruukku. Muistin, että olen jemmannut johonkin pari ruukkua ja löysinkin kolme. Kahdesta tulee yksi tuoli, tänään sain tyhjäksi jälleen yhden ruukun, joten sain tehtyä toisen tuolin. Eikä mene montaa hetkeä tämän tuolin tekoon!


Istuimeksi leikkasin huovasta pari ympyrää ja niiden väliin kartongin (jota ei välttämättä tarvitse) ja näin on näppärä puutarhatuoli valmis!
Tässä kuvassa tuolien kaverina on pieni kivipöytä, jonka jalkana on ompelulangan tyhjä rulla. Kivi on jostakin luonnosta löydetty sopivan litteä ja pyöreähkö kivi, joten materiaalit eivät näihin kalusteisiin ole kalliita :)

Sitten alakerran vessaan. Sieltä puuttui wc-paperi ja vessaharja, peili seinältä ja pyyhkeet. Vessaharja oli näppärä tehdä askartelupunoksesta ja pumpulipuikon varresta. Askartelupunoksen ("piipunrassin") toiseen päähän vain liimaa muutaman millin matkalle ja liimattu osa varren sisään. Telineen pyöräytin kartongista.

Vessa sai seinälle peilin ja viereen telineen, johon voi ripustaa pyyhkeet ja ylähyllylle suihkussa tarvittavia pesuaineita.

Jotain tuo seinä vielä tarvitsee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti