keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Yksiö valmistumassa

Tänään ryhdyin liimailemaan sälää paikoilleen Vilman yksiössä. Katto vaan pois paikoiltaan, niin oli helppo ryhtyä hommiin. Keittiö tuli melkein valmiiksi, vain kahvinkeitin ja jotain muuta pientä on vielä kiinnittämättä. Keittiössä on kaikki isompi tavara omaa tekoa, mutta kaikki astiat ovat joko printtejä tai ostoksiani tai saamiani tavaroita. Seinällä oleva lehtiteline on partahöylän terien pakkaus.Kylppäriin pitää vielä pikkusälää lisätä, mutta on siellä jo tärkeimmät :) Kuvaajana kärpänen katossa?


Olohuoneeseen tein hyllyn, johon sain pöytälampun ja herätyskellon sijoitettua. Siinä on sopiva tila myös (ostetulle) iPadille. Olohuoneen tavarat ovat vielä irtonaisia, ne pitää vielä liimata paikoilleen. Myös seinille tulee julisteita.

Tämä on näkymä, kun tullaan rappukäytävästä asuntoon. Eteinen kaipaa vielä ainakin maton oven eteen.

Nukkekotiyhdistyksen juhlanäyttely pidetään Tampereen Verkarannassa 21.2.-19.3.2016. Tervetuloa sinne katsomaan tätäkin asuntoa livenä, niin näet myös monta muuta kerrostaloasuntoa  ja muutaman liikehuoneiston sekä yli kolmekymmentä rintamamiestaloa ja vähän muutakin.

4 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää! Saisko tuosta kylppäristä vielä kuvan ihan normiperspektiivistä? Ainakin kissanvessa siellä näyttäis olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan siitä, kunhan saan sinne vielä vähän rekvisiittaa. Kissanvessa on yksi välttämättömyys kolmen kissan huushollissa, vai mitä!

   Poista
 2. Kivan näköistä on. Keittiössä on näköjään jotain tuttuakin ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kiva tehdä löytöjä? :) Taulut sopivat seinälle erinomaisesti.

   Poista