sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kylppäri melkein valmis

Hetken jo luulin, että Vilman kylppäri on valmis (jos nyt mikään tässä maailmassa on valmista), mutta sitten kun katsoin kuvia, huomasin jotain oleellista puuttuvan: pesukoneessa ei ole toimintopaneelia. Se puute täytyy vielä korjata. Ja jos jostakin tulee vastaan vessaan sopiva matto, sen voisi liimata tuohon lattialle. Mutta muuten alkaa olla melkolailla kaikki tarpeellinen koossa.
Pesukoneen yläpuolelle tein alumiinilangasta "rättipatterin" eli kuivaustelineen, jossa voi kuivata pyykkejäkin, mutta ainakin kylpypyyhettä siinä on hyvä säilyttää. Pesukoneen päällys on hyvin tarkasti käytössä, on kori vaihtopyyhkeille ja tarvikelaatikko kaikelle pienelle sälälle, mitä kylppärissä säilytetään. Lehtiä kertyy myös pesukoneen päälle, onhan istunnolla hyvä olla viihdykettä :)
Käsipyyhkeet ovat naulakossa pesualtaan vieressä ja niiden alle melkein piiloon jää wc-paperiteline. Näinhän se on monesti pienissä tiloissa, kaikki tarpeellinen on vähän toistensa tiellä. Kissojen vessa kuuluu tietysti asiaan kolmen kissan huushollissa ja vielä mahtui parista korkista pikaisesti väsätty pyykkiastiakin ovenpieleen.

Kissat saivat pari lelua olohuoneen lattialle. Kissat ovat jo aikuisia, mutta innostuvat välillä leikkimään lankakerällä tai emännän kanssa höyhenhuiskalla.
Olohuoneessa on pari uutta julistetta seinällä.


4 kommenttia:

  1. No jopas näyttää ihan asutulta kodilta :) Kylppäri on hyvin aidon oloinen, varsinkin. kun vessakirjallisuuskin on otettu huomioon. Oliko yhtään akkaria mukana?

    VastaaPoista
  2. Aidolta näyttää ja erittäonkin valmiilta, minä en paneelin puutetta huomannut ;)

    VastaaPoista