perjantai 25. joulukuuta 2015

Tuunattu lipasto


Vilma löysi kirpparilta kivan olkkariin sopivan lipaston, jonka hän kunnosti ylijäämätapeteilla. Keittiön remontista oli jäänyt jäljelle punaista tapettia, jonka Vilma keksi lipaston siistimiseen sopivaksi. Laatikoiden päällystämiseen se ei riittänyt, joten siihen piti keksiä toista tapettia, jonka punainen on melkein samaa sävyä ja mustahan on aina kiva kaveri punaiselle :)

Todellisuudessa lipasto on tehty pahvisesta tuotepakkauksesta lyhentämällä se ja päällystämällä tapeteilla. Laatikot ovat ihan vaan kiinni olevat valelaatikot, etulevyt liimattu runkoon. Vetimenä puolitetut puuhelmirenkaat, jotka tussilla värjäsin mustiksi. Jalat on puolitetut puutapit, mustalla akryylimaalilla väri pintaan.

Eilen avasin joulukalenterivaihdon paketit, jotka vaihdoin Minnan ja Sarin kanssa. Minnalta toisessa luukussa oli kiva hartiahuivi, toisessa tennarit. Sarin luukuista löytyi kynttilä ja peili toisesta, toisessa oli ihanan punainen kattila ja pannunalunen. Kiitos kummallekin! Sain sitten varsinaiseksi joululahjaksi toivomani Nukkekoti Väinölän joulu -kirjan. Kyllä nyt kelpaa!

4 kommenttia:

  1. Onpa kivan näköinen lipasto. Jos ei niitä laatikoita kuitenkaan auota, turha silloin tehdä avautuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, mitä suotta tehdä aukeavia laatikoita, kun niitä ei avata kuitenkaan koskaan.

      Poista