sunnuntai 16. elokuuta 2015

Tärkeimmät asiat ensin?

Olen tainnut ennenkin mainita, että kun saan jotain päähäni, ei auta mikään muu kuin yrittää hoitaa asia tavalla tai toisella. No, olin nähnyt yhdessä eläintarvikeliikkeen mainoksessa kissojen kiipeilypuun kuvan ja siitä tuli idea, että yksiössä asuu kissaihminen. Piti siis ryhtyä tekemään se kiipeilypuu vaikka ei ole vielä sitä asukasta eikä kissaakaan :) Jälkimmäisen asian korjaukseen on kuitenkin jo vähän yritystä, kissa on pisteltävänä eli yritän (paino sanalla yritän) tehdä neulahuovuttamalla kissan - mieluummin useamman, mutta yksikin on jo saavutus, jos se ikinä onnistuu.
Kiipeilypuun materiaalina on pyöreitä tikkuja, pahvia, kangasta, kalalankaa, liimaa ja pikkuisen rautalankaa. Tikut on Tiimarin lopetusmyynnistä ostettuja, muu materiaali on omista varastoista. Tuo musta kangas on kätevää, kun se ei rispaannu ja on vähän samettimainen pinta.
Aika monta iltaa meni tätä ährätessä. Fiksu olisi tehnyt varmasti paljon helpommasti, mä mahdollisimman hankalasti. No, nyt se on kuitenkin valmis.
Ei tuonne yksiön huoneeseen kovin paljon tavaraa tarvi tehdä, ei sinne mahdottomia mahdu. Sohvasänky saa vielä alleen vuodevaatelaatikon, sohvapöytä menee ehkä uusiksi, akvaariolle parempi alusta ja joku kirjahyllykkö pitää olla samoin kuin tietty mediavälineitä.

Tässä vielä hyvin raakilevaiheessa oleva kissa, mittakaavana vieressä schipperke (Emilia Eskolan tekemä). Kissa voi olla vähän isompi ja pitempirunkoinen, mutta ei kovin paljon isompi tai on jättiläiskissa :)


6 kommenttia:

 1. Onpas niin aidon näköinen kiipeilypuu, että eka kuvasta luulin sun kuvanneen semmosen oikeankokoisen kapistuksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vielä kun saisi sen kissan aikaiseksi.

   Poista
 2. Olohuone on ihan Kissanaisen näköinen :) Ehkä kissa on jossain piilossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa on jo melkein täällä, vähän vielä huovutusta kaipaa :) Ja ehkä kaverin.

   Poista
 3. Tosi hienosti tehty kiipeilypuu kissoille. :)

  VastaaPoista