keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kissat

Kiipeilypuussa nukkuu kissa! Ainakin se etäisesti muistuttaa mainittua eläintä, kun ihan itse pistelin neulalla huopaa kokoon ja yritin saada kissan näköisen aikaan. Harmaa, nukkuva kissa on pienempi, varmaan kutakuinkin normaalin kissan kokoinen mutta ruskeavalkoinen katti on jotain epämääräistä jättiläisrotusekoitusta :)
Ruskea kissa on tehty piipunrassirunkoon koiran huovutusohjetta (Nukkekoti 1/2010 -lehdestä) noudattaen. Raajojen asentoa voi hieman muokata, mutta tiivis huopa tietysti estää valmiin elukan asennon voimakkaan muokkaamisen. Harmaa kissa on tehty pelkästään villasta, ilman mitään lisäaineita. Vielä nuo rungot ja raajat saa jotenkin tolkullisen näköiseksi, mutta yksityiskohdat kuten silmät ja suu - voi hyvänen aika miten vaikeaa! Ruskealla kissalla on helmisilmät, harmaalla vaan viivat (älkää kertoko kenellekään, mutta tussilla vedetty viiva).
Kissojen emäntää vaan ei näy...

2 kommenttia:

  1. Tuo harmaa kissa on hieno ja aidon näköinen! Ruskean kissan helmisilmät tekee aika hurjan vaikutuksen, kokeilitko silmiä kokonaan huovuttamalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en ole tyytyväinen tuohon ruskeaan kissaan ja varsinkaan silmiin, vaikkakin kokokin vähän häiritsee. No, aina voi yrittää tuunata tai sitten siitä tulee ullakkokissa erään talon ullakolle :)

      Poista