torstai 14. toukokuuta 2015

Valot paikoillaan

Talossa on valot! Seinät on tapetoitu ja lattiat laitettu (mitä nyt joku vähän irtoilee...) ja talossa on valot, nyt puuttuu enää kaikki muu asumiseen tarvittava eli ei paljon mitään :D Kävin ostamassa listaa Pikkuruisesta Puodista tiistaina, joten maalausurakkaa olisi tarjolla ja sitten listojen kiinnitystä. Sen jälkeen ryhdyn vasta laittamaan vähiä kalusteita paikoilleen ja tekemään uusia. Monta muutakin asiaa on tehtävälistalla ja keskeneräisenä pöydällä, mutta jotain aina välillä valmistuukin. Kevät vaan on sitä aikaa, että pitää ja saa välillä tehdä ulkonakin hommia.

Mutta ne valot ja valaisimet:
Alakerrassa keittiön ja kylppärin välissä on eteinen, jonka lamppu ei ole vielä katossa kiinni, joten siitä ei ole lähikuvaa. Kaikki lamput on kytketty yhteen paristokoteloon, josta myös kaikki nämä ledit ovat peräisin.

Keittiö:
Takaosassa on Tigerin koristevalosarjan lamppu, edessä yhdestä meikinpuhdistusaineen korkista tehty valaisin.

Kylppärin valaisimina on kaksi roll-on deodorantin palloa, jotka on koristeltu valkoisella kohovärillä tipluttelemalla pisteitä palloon epämääräisessä järjestyksessä.

Makkarin valaisimet ovat peräisin suklaamunien yllätyskoteloista, joita on koristeltu maalaamalla ja tarroilla.

Olohuoneessa on muovisesta tuikkukiposta tehty helmillä koristeltu valaisin sekä tietysti "kristallikruunu", jonka itse tein siemenhelmistä. Vähän on turhan korkea tähän tilaan, mutta pakkohan se on kattoon laittaa. Pitää vaan kalustaa sopivasti, niin ei korkeus haittaa.

Takaseinä ulkopuolelta onkin sitten johtoviidakko tällä hetkellä. Ehkä joskus saan piuhat piilotettua...


Sen verran keskeneräisistä töistä, että Lillin taloon on tulossa sermi, kunhan se valmistuu (on pahasti "vaiheessa") ja tänään tehtiin kerhoporukalla nukkeja, joten mulla on muutamat raajat ja pari päätä vailla yhdistämistä. Nekin valmistunevat joskus lähitulevaisuudessa - toivottavasti.

8 kommenttia:

 1. Kylläpä se näyttää mukavalta tuo talo valaistuna! Tuli heti mieleen, miten haltioissaan Nella olis, jos pääsis teillä käymään… sitä vaan ei taitais saada enää teiltä pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän valo antaa paljon kivemman vaikutuksen. Olisi se kyllä kiva, jos pääsisivät käymään joskus, Nella ja muu perhe.

   Poista
 2. Sähkömies siis sinusta kehkeytynyt. Hienosti antavat tunnelmaa!

  VastaaPoista
 3. Vatti ja Woltti... Eikös ne olleet kaksi samaa asiaa???? :D
  Ps. Ostin itselleni synttärilahjaksi, rakkaan mieheni onneksi ja iloksi Kuunsäteen-kartanoon sen valokiskon, etten ryhdy leikkimään sen sokeripalaan kytkemisen kanssa, enkä polta koko taloa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo määreet menevät kyllä välillä sekaisin :D Mä vaan näiden ledien kanssa puljaan.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Kunhan saadaan muutakin sisustusta, voi näyttää paremmalta.

   Poista