perjantai 15. toukokuuta 2015

Sermi

Kerhoilimme alkuviikosta sermin teon merkeissä. Mulla jäi homma pahasti kesken, kun ei ollut mukana kaikkea tarvittavaa materiaalia. Sain nyt sitten viimeisteltyä Lillin kylppäriin tulevan sermin.

Alunperin mietin monenlaisia vaihtoehtoja, mutta sitten päädyin tällaiseen yksinkertaiseen, kevyeen, pahvista tehtävään malliin. Leikkasin kartongista kehykset, niiden väliin samanlaisesta kankaasta, mutta eri värisenä, se näkösuoja. Palaset vaan yksinkertaisesti liimalla kiinni toisiinsa. Leikkausjälki pahville olisi saanut olla siistimpi, mutta ei se niin tarkkaa saa olla :) Valmiina koristelin kangasosat kohovärikuvioinnilla, hyvin vapaalla kädellä.
Osien toisiinsa kiinnitykseen mietin eri vaihtoehtoja ja päädyin jälleen yksinkertaiseen: leikkasin folioteipistä suorakulmaiset palaset "saranoiksi" ja kiinnitin ylä- ja alareunasta serminkappaleet toisiinsa. Ulkoreunoihin ja yläreunaan liimasin vielä picot-nauhaa huolittelemaan reunan. Se on siinä.

4 kommenttia:

  1. ...Ihanaa punaista, mullekin kelpais :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mihin laittaisit? Tuo sermi olisi ehkä voinut olla vähän pienempi, vie aika paljon tilaa tuollaisena. No, eihän sitä ole pakko käyttää.

      Poista