sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Forssassa Wanhan ajan lelumarkkinat

Viime vuonna en päässyt Forssaan Wanhan ajan lelumarkkinoille, vaikka olisin halunnut, joten päätin, että tänä vuonna menen. Sain matka- ja markkinaseuraksi Marjon, joka on harrastanut pidempään nukkekotoilua. Kiertelimme yhdessä ja erikseen markkinapöytiä ja kummankin matkaan tarttui monenlaista. Ostin niin monesta eri pöydästä ja eri henkilöiltä, että en todellakaan edes tiedä kaikkien nimiä, joten menköön kaikki nimenttöminä vain muutaman mukaan laitetun kortin kera.
Ostin siis valmiita töitä ja kittejä sekä pari pientä printtiä. Riittää puuhasteltavaa, kun vielä tilasin printtejä Minihali.netistäkin ja Doloresilta tarvikkeita (jälkimmäiset sain noutaa Forssasta, säästyin postikuluilta).
Näiden herkkujen tekijän sen sijaan tiedän: http://happylittlemuffin.blogspot.fi/
Hedelmälautanen, ruisleipä, donitseja, leivoksia ja pari korvapuustia sekä kieloruukku. Viimeinen ei ole syötävää :)

Ei takuulla jää viimeiseksi käynniksi näillä markkinoilla, jos niitä vaan edelleen järjestetään - ja miksei järjestettäisi, tuntui olevan paljon porukkaa ja kauppa kävi. Kiitos järjestäjille hyvästä tilaisuudesta ja Marjolle seurasta.

4 kommenttia:

 1. Hauskoja ostoksia - varsinkin tuo ihana, pieni pöllötyyny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Paljon ihanuuksia jäi kyllä ostamattakin. Ehkä ensi vuonna sitten lisää....

   Poista
 2. Miten jotkut osaa pipertää tuollaisia donitseja ja muuta syötävää?! Eräs ihmetyksen aihe ovat nuo printit!!! Onko siis niin, että paperille on painettu jokin vaikka astiasto ja se sitten liimataan kokoon tai jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Printit on nimenomaan paperille (ostettaissa printeissä yleensä vähän parempilaatuiselle) painettuja kuvia, jotka leikataan irti ja ohjeen mukaan taitellaan ja liimataan kasaan. Roombokseihin käy oikein hyvin kalustukseen tai muuhun sisustukseen, kun niillä ei ole tarkoituskaan leikkiä, joten kestävät ja näyttävät melkoisen aidoilta.

   Poista