keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Luonnonkukkia ja astioita


Lilli sai keittiön pöydälle ihan oikeita luonnonkukkia. Mitä lie nuo pienet valkoiset kukat, mutta tähän mittakaavaan oikein sopivia niin kauan kuin kestävät.

Olen innostunut taas välillä vähän huonekaluhommiin, mutta ne ovat kovasti kesken, joten ei niistä tässä vaiheessa sen enempää. Minnalta ostin keinutuolin, kun hän oli tehnyt niitä muutaman ylimääräisen. Hieno tuoli on Minnan omaa tuotantoa, ihailen hänen aikaansaannoksiaan kovasti. Nukkekotiyhdistykseltä tilasin mikrokuituliinan, joka on kuin huopa ja sopi kätevästi keinutuolin matoksi, kunnes siihen paremman keksin.
Keinutuoli on nyt roomboksissa, joka on vaiheessa. Sen hyllykköön sain tänään inspiraation tehdä MiniHalin printistä vaaleanpunaisen astiaston. Nuo ovatkin suorastaan oivallinen täyte astiahyllykköön! Roomboksiin pitää tehdä vielä ainakin pöytä, mutta myös puuhella kangastelee mielen pohjalla. Saa nähdä, mitä sinne sitten loppujen lopuksi valmistuu.
Askarteluhuoneeni on näillä helteillä iltapäivällä ja illalla mahdoton paikka tehdä yhtään mitään, joten tuo printtiarkin leikkely ja astioiden kokoonliimailu piti tehdä alakerrassa. Tuo homma ei onneksi vaadi paljon rekvisiittaa eikä työkaluja - vain sakset (pienet) ja liimaamiseen tarvittavat välineet.


8 kommenttia:

 1. Söpöjä pikkukukkia olet löytänyt, voi kun ne saisi kestämään. Kylläpäs sopii hienosti mikrokuituliina keinutuoliin -omani on vielä pyyhintä käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otin mikrokuituliinan heti "huopakäyttöön". Pitäisköhän hankkia toinen silmälasien puhdistamiseen...

   Poista
 2. Onpas taas sieviä juttuja! Nellan kanssa käytiin Luovon Puojissa ja siellä hän haikaili pienen nukketalon perään… eli kyllä nukkekotimaailma jo kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on kiva tietää. Ettet vaan olisi paljastanut.... :)

   Poista
  2. …No en todellakaan ole. Eihän pikkuneiti jaksais oottaa hetkeäkään, jos tietäis :)

   Poista
  3. Näinhän se varmaankin olisi :D

   Poista
 3. Luonnonkukkia minikoossa, mahtavaa! Ja mikrokuituliina keinutuolin mattona, kekseliästä. Kaikki on taas niin hienoa ja mahtavaa ja taidokasta ja hämmästyttävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kun vielä vois ottaa kunnian noista "keksinnöistä", mutta kun ei: kaikki on muilta saatuja ideoita, joita sitten toteutan omalla tavallani.

   Poista