maanantai 27. marraskuuta 2017

Keittiön pöytä on riittävän kokoinen

Nyt on keittiössä kunnon kokoinen pöytä: hyvin mahtuu kuusikin henkeä pöydän ääreen, tarvittaessa jopa kahdeksan:
PikkiSET siis osaa tehdä näin hienoja kalusteita. Minun tilaus vähän viivästyi, kun ensimmäinen toimitus oli sekaannuksen takia väärän värinen: eihän musta tähän keittiöön sovi, vaikka muuten hieno olisikin. Piti muutama ylimääräinen päivä odottaa, että sain tarkoittamani valkoisen pöydän ja tuolit.

Kalusteet on niin hienosti mittakaavaan tehty, että pinnat ja jalat ovat oikean paksuisia, siroja ja hienoja, mutta tukevia. Minä tykkään.

Ai jai, joku on käynyt jääkaapilla ja jättänyt oven raolleen!
Koska keittiö ei ole saman kokoinen kuin oikea keittiömme, pöytä ei sovi samalle paikalle kuin oikeasti, mutta jos taloudessamme ei olisi koiria, voisi pöytä olla oikeastikin noin keskellä keittiötä. Nyt vitriinikaappi piti laittaa "väärälle seinälle", ettei se tule pahasti ikkunan eteen.
Vitriinikaapin täytin astioilla.


Keittiössä on joulutouhut alkaneet. Joulukorttien kirjoitus on meneillään keittiön pöydän ääressä, pipareita paistettu jo pellillinen ja herkkuja napsitaan, kuten asiaan kuuluu. Onpa kaapin päällä jo tonttujonokin koristeena.


4 kommenttia:

  1. ..Pikkusen hieno pöytäryhmä!!! Vitriinikaappikin näyttää ihan aidolta kaikkine astioineen - ootahan, kun Nella taas joskus pääsee niitä järjestelemään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PikkiSET osaa tehdä hienoja kalusteita - sekin kampauspöytä on heiltä. Tai tuon vitriinikaapinhan olen tehnyt itse, mutta heidän opastuksellaan ja osittain valmiista materiaalista.
      Löysin tässä pari viikkoa sitten vielä yhdestä nukkekodin hyllystä erilaisia ruokia, pikkuisen huvitti Nellan ja Epun järjestämiset :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Tuolit ja pöytä ovat PikkiSET-tuotantoa ja niitä on myytävänä. https://www.facebook.com/PikkiSET-1906668476286176/

      Poista