lauantai 18. marraskuuta 2017

Kampauspöytä

Kävin eilen Tampereen kädentaitomessuilla ja sinne minulle oli toimitettu tilaamani PikkiSET-tuotteen kampauspöytä. Se oli puuvalmis ja itse värjäsin sen tänään akryylimaalilla. Tuolille voisi ehkä laittaa pehmusteen, niin olisi mukavampi istua peilailemassa? Minulla ei ole koskaan ollut tällaista kampauspöytää (toisenlainen kylläkin, sellainen pöytätasosta nostettava kansipeilisysteemi), mutta aikoinaan kotona äidillä oli tällainen. Minulla oli jossain vaiheessa vasemmanpuoleisessa kaapissa omat aarteet, sen muistan :) Peilipöytä oli tiikkipintainen.Kynsilakkapullot on tehty helmistä, harja ja peili on ostettu eilen Tampereen messuilta ja parfyymipullon ostin muistaakseni Snadista joltakin (helmistä ja jostain osasta tehty).

Vein messuille Kukkasen Liisalle muutaman hakkaraisrasian ja suklaamunien muovikoteloita askartelua varten ja sain kiitokseksi Minä vartioin täällä -kyltin groenendaelin kuvalla varustettuna, tietenkin! Sen paikka oli itsestään selvästi talon ulko-ovessa, kuten meilläkin oli jossain vaiheessa oikeassa ovessa (nyt kyltti on pikkuportissa).


Kiitos Liisa! Nyt ovi näyttää asialliselta.

Messuilta tuli ostettua jonkin verran nukkekotitavaroita ja vähän muutakin askartelemista. En ollut ennen käynyt Tampereen kädentaitomessuilla enkä siis etukäteen tajunnut, kuinka suuri tapahtuma oikeasti on. Varmasti jäi paljon näkemättä, vaikka paljon ehdin kiertämäänkin muutaman tunnin aikana.

4 kommenttia:

 1. Minulla oli juuri tuollainen tiikkinen peilipöytä/kampauspöytä 1970-luvulla. (On vielä toki tallella varastossa.) Se oli ollut bingossa pääpalkintona ja eräs sukulainen oli voittanut sen ja antoi minulle. Erityisen kivaa siinä olivat sivupeilit, joita saattoi kääntää, että näki kampauksen sivustakin. Vanhat muistot palautuivat mieleen näistä kuvistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin tulee lapsuus mieleen tästä peilipöydästä. Meillä se oli jo 1960-luvulla, kun asuttiin Oulussa ja sieltä on muisto tuosta kaapista aarteineen.

   Poista
 2. Kaunis, nostalginen pöytä!

  VastaaPoista