torstai 8. kesäkuuta 2017

Lemmikit kukkii

Kesä on vihdoin saapunut kylmän kevään jälkeen. Löysin tänään tontiltamme lemmikkejä (Myosotis) ja nehän ovat kuin tehtyjä nukkekodin maljakkoon - vai mitä mieltä olet? Kävin siis napsaisemassa muutaman varren ja sovittelin pikkuruisiin maljakoihin.

Muuten talonrakennus on edennyt hitaasti mutta varmasti. Ajatus oli ihan eri tavalla lähteä liikkeelle, tehdä huone kerrallaan, mutta ei se vaan niin mennyt. Mallasin väliseinät paikoilleen, kun olin tapetoinut tai maalannut niitä ja sitten pitikin laittaa listoja kattoon ja lattiaan. Ikkunat piti "lasittaa" ja siihenkin kului erinäinen määrä kapeaa listaa, joten maalaamista ja pätkimistä on riittänyt. Kuvia sitten, kun huoneissa on enemmän näkemistä. Tähän kuitenkin yksi kukkakuva eli täytyyhän keittiössä olla pöytä, johon voi kukkamaljakon tai kaksi asettaa :)
Keittiön kaapit on seuraava isompi urakka, mutta saa nähdä haluaako joku muu asia valmistua sitä ennen. 1/1 elämäkin vaatii aikaa, kun tuli tehtyä pihassa melkoinen "avohakkuu" eli leikattiin viimeisen kerran orapihlaja-aita. Sen jälkien siivous ottanee vielä muutaman ajan.


2 kommenttia: