lauantai 17. kesäkuuta 2017

Erkki pääsi lavatansseihin

Erkki pääsi tänään elämänsä ensimmäisen kerran lavatansseihin Mutkan lavalle Leppävirralle. Lava oli talkoilla rakennettu kierrätystavarasta ja nyt oli lavan avajaiset. Erkki sai daamikseen tanssiin Sinin.
Haitari soi Riitan kännykästä ja Tiina kuvasi videon, joka löytyy Tiinan blogista. Oikeasti lava on Asikaisen Leenan tekemä, ihan tätä tarkoitusta varten eli todellakin lavan avajaistanssit!

Olin siis tänään Leppävirran nukkekotiharrastajien askartelupäivässä mukana, josta olen kovasti kiitollinen. Oli todella mukavaa askarrella yhdessä ja monenlaista saimmekin aikaan. Teimme heinäseipäitä ja vanhensimme ne. Askartelimme kukkia ja olkihatun, toiset tekivät myös kukkaruukkuja. Meillä oli myös tavaranvaihtotori, jonne vein jotain ja vähän lähti kotiintuomistakin, kuikas muuten. Niistä ei nyt tässä sen enempää.
Mä tein pariin ruukkuun amppelikukka-asetelman, joka ei pääse oikeuksiinsa kukkapylvään päällä, mutta toivottavasti näyttää paremmalta sitten riippuessaan amppelissa. Täytyy vaan tehdä amppelit ensin. Päivänkakkarat tyrkkäsin vain ruukkuun, joten eivät ole ollenkaan edustavia noin kasattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti