sunnuntai 14. elokuuta 2016

Nellan nukkekoti oikeassa osoitteessa

Tänään koitti se päivä, jolloin Nellan nukkekoti matkasi Nellalle, sillä tänään juhlimme neidin 5-vuotissyntymäpäivää. Oikea syntymäpäivä on vasta tiistaina, mutta arkena on mahdotonta päästä paikalle juhlimaan, joten otimme vähän ennakkoa.

Olin viikko sitten kertonut Nellalle, että tulen syntymäpäiville ja minulla on yllätyslahja. Nella yritti tietysti ovelasti udella, mikä yllätys on, mutta en paljastanut. Olisittepa nähneet tytön naaman tänään, kun ukkinsa kanssa kannoimme talon sisään! Sain muutaman kerran kuulla, kuinka mukava yllätys ja hieno juttu nukketalo on. Nellan huoneessa oli varattu tila talolle, mutta siitä puuttuu vielä sopivan korkuinen taso, jonka päällä talo on helpommin leikittävissä. Nellan isä lupasi nikkaroida sopivan tason talolle (tänään nostimme talon tilapäiselle alustalle alkutohinan jälkeen).

Lilli sai uuden nimen, nukesta tuli Nella :) Koirakin nimettiin esikuvansa mukaan eli se on Demo. Monet yksityiskohdat talossa olivat todella mieluisia, mutta sain myös paljon vinkkejä asioista, mitä sinne pitää tehdä. Joulukalenteriyllätyksiä joulukuun joka päivälle ennen joulua! Sitä en tietenkään Nellalle paljastanut vielä.

Muuten syntymäpäivillä oli Frosen kova sana ja rekvisiitta sen mukaista.
Tässä vielä pari kuvaa.

Kuten arvata saattaa, valot oli lapselle mieluiset ja tietysti myös takkatuli. Takan luukku aukeaa, joten sinnehän piti monta kertaa lisätä puita ja välillä ottaa niitä pois. Onneksi ledituikku ei polta pieniä sormia :) Pieniä vaurioita syntyi heti, sillä ovenkahvat olivat vain liimattu kiinni ja sehän ei riittänyt pitämään kahvoja paikoillaan, kun ovea avataan kahvasta kääntäen :D Isälle vähän liimaushommia...

Jatkan blogia edelleen tällä samalla nimellä, vaikka kohteena ovatkin muut nukkekodit tai roomboksit, mutta myös niistähän olen kertonut tähänkin asti. Ja kyllä Nellan nukkekotiinkin kaikenlaista näperrän edelleen.

8 kommenttia:

 1. Nella näytti saavan mieluisan lahjan:) Hänen olisi varmasti kivempi leikkiä, jos talo olisi vähän korkeammalla. Näkisi kumpaankin kerrokseen hyvin ja kädet ulottuisivat silti leikkimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lahja oli mieluinen. Isänsä lupasi tehdä talolle korokkeen ja tuossa alimmassa kuvassa talo on tilapäisen korokkeen päällä, joten leikkiminen on paljon helpompaa.

   Poista
 2. Tosi harrastajan ottein siellä Nella näyttääkin jo järjestelevän tavaroita. Hieno lahja, kiva oli tämä myös nähdä livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyntini aikana nukke ehti jo käydä saunassakin ja ikkunat tuli pestyä (leikisti) ja kaikkea sitä pieni neiti ehtii tehdä :) Oli kiva antaa lahja, joka oli saajalleen todella mieluinen..

   Poista
  2. Olikos ihan oikeesti niin, ettet muistanut pestä ikkunoita ennen talon luovutusta ... vai onko talon emäntä vaan tosi tarkka puhtaudesta. Saunassahan voi isotkin käydä vaikka kaksi kertaa päivässä saati sitten nuket.
   :-)

   Poista
  3. Juu, niin taisi käydä, että ikkunat jäi pesemättä :)

   Poista
 3. Ihana lahja. Monet iloiset leikit edessä ja vielä yllätyksiäkin luvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin saaja oli onnellinen, se on pääasia :)

   Poista