maanantai 1. elokuuta 2016

Lelumarkkinat

Kuten kuvasta näkyy, en minä mitään leluja ole ostanut :) Tarpeellista ruokaa (terveellistä kesäkeittoa) ja painettua sanaa Leppäsen Mirjalta. Muutakin syötävää nukkekotiasukkaille tuli hankittua:
Jeskasen Ailan paellapannu oli niin houkuttelevan näköinen, että oli pakko ostaa, kun aikani tuijotin niitä Nukkekotiyhdistyksen pöydän vieressä :) Toropaisen Jatan voileivät, tuore kurkku ja mansikat kermavaahtokulhon kera tarttuivat sitten jälkkäriksi mukaan.

Minulla ei ollut mitään varsinaisia ostotavoitteita Forssan lelumarkkinoilla, mutta niin vain sain kaikki rahani tuhlattua ihanuuksiin, joita ei voinut ohittaa. Ensimmäinen sellainen oli Maria Malmströmin tekemä Ressu, joka ei irronnut kädestäni ennen kuin sain maksettua sen :)
Ressun kanssa kuvaan pääsivät Virikaakaopurkit ja pannulaput, joiden myyjien nimet ehtivät jo unohtua, anteeksi!
Leea Lehelmältä ostin tarpeellisia pesuaineita ja juustopaketin, Honkasen Tiinan pari keramiikka-astiaa lähti myös mukaan, samoin kuin seuraavassa kuvassa olevat Tiinan keramiikkalaatat. Mitähän niistäkin vielä tulee....


Yllä olevassa kuvassa on myös Salmisen Tuijalta ostamani naulakko, jonka paikka on Alman ja Heikin eteisen seinällä ja arpajaispalkintoni eli matto ja pari kirjaa. Niitä aina tarvitaan :)

Minihalin printit ovat vastustamattomia, aina jotain lähtee mukaan vaikka entisiäkin on vielä tekemättä. Fiiliksen mukaan näperrellään, nämä iskevät jonain päivänä.
Toinen ihanuus, mikä oli pakko ostaa, oli Salmun Pirjon tekemä päiväpeite + pitsiverhokappa -paketti. Taitavat päätyä Alman ja Heikin makkariin tai sitten jonnekin muualle. Tuo päiväpeiton kuosi oli niin houkutteleva.
Viimeisillä roposillani ostin kolmen euron nuken ihan sen takia, kun se oli niin halpa! Tehdastekoinen, mutta kyllä se johonkin käyttöön tulee.

4 kommenttia:

 1. Paljon ihanaa ja hyödyllistä olet löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä hyödytöntä kannata ostaa :D Kaikki on aina niiiin tarpeellista.

   Poista
 2. Mukavia ostoksia ja kiva oli nähdä :)

  VastaaPoista