lauantai 21. toukokuuta 2016

Aurinkolaseja ja ostoksia

Lilli pääsi sovittamaan torstaina kerhossa tekemiäni aurinko- ja silmälaseja. Osa kehyksistä oli selvästi liian isoja, osa pieniä, mutta ne on sitten muiden kuin Lillin käyttöön.

Näistä kehyksistä puuttuu linssit :)
Kaiken kaikkiaan ehdin vääntämään monet pokat ja näissä linssit on vedetty kynsilakalla.


Viikko sitten olin Lontoossa Kensington Dollshouse Festivalilla, joka järjestettiin pe-la 23.-24.5. Kensington Town Hallissa. Olihan mielenkiintoista ja kivaa käydä Lontoossa ja nimenomaan tuolla messuilla, jossa oli toinen toistaan upeampia (ja kalliimpia) tavaroita tarjolla ostettavaksi ja nähtäväksi. Myös se hämmästytti, kuinka paljon siellä oli pienempää mittakaavaa tarjolla "normaalin" 1:12 mittakaavan lisäksi: 1:24, 1:48 ja vieläkin pienempiä nukkekodin nukkekotimittakaavaa!

Itse ostin lähinnä kittejä eli valmiita tarvikepaketteja ohjeineen tuotteiden tekemiseksi.
Nämä ihanat huonekalut ovat Jane Harropin kittejä.


Artofmini.com on näyttelyluettelon mukaan saksalainen, mutta nettisivut ovat hollanniksi - oli miten oli, ihania tuotteita sielläkin oli myytävänä ja muutama kalustekitti lähti mukaan.


Valmiita tuotteita edustaa sitten laserleikatut keittiötyövälineet, jotka irrotetaan kehyksestä. Näitä myi The Ironworks & Black Country -niminen yritys, aivan ihania tuotteita oli sielläkin tarjolla vaikka kuinka paljon.


Jotta omien askarrusten sahaus sujuisi mahdollisimman tarkasti, ostin pienihampaisen sahan ja alumiinisen jiirilaatikon Templewood miniaturesilta, jonka omistajapariskunta oli todella mukavia ja hauskoja ihmisiä. Rouva teki ja myi kukkakittejä, herralla oli muita kittejä ja jonkun verrran työkaluja myytävänä.

Lauantaina ennen messuille menoa kävimme kuuluisan Portobello Roadin markkinoilla. Siellä oli tarjolla tavaraa ja syötävää laidasta laitaan. Näimme varmaan vain murto-osan kaikesta, mitä siellä oli myytävänä. Yhdessä pöydässä silmiini sattui minikokoinen punottu ruukku ja ilman sitä en sitten voinut lähteä, vaikka myyjä ei tinkinyt (kalliista) hinnasta yhtään. Jäipähän muisto Portobello Roadilla käynnistä :)

4 kommenttia:

 1. Hienoja ostoksia olet sinäkin tehnyt! Mahdoimmeko tavata markkinoilla? Joidenkin suomalaisten kanssa siellä osuin kohdakkain ja muutama sana vaihdettiin ostosten lomassa. Oli siellä taas kiva käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että me juteltiin hetki siellä. Sä olit se, joka aikaisemmin ei ollut osannut ostaa mitään, kun oli niin paljon ihanuuksia tarjolla?

   Poista
 2. Ruukku on juuri sopiva, vaikka kallis olikin. Minun ostokset vielä kassissa...jotenkin hyydyttävä olo. Kivoja aurinkolaseja kesätarpeisiin olette tehneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän aurinkolaseja olla, ettei häikäise tulevaisuus :)

   Poista