keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Korituoli ja kulho

Aloitetaan korituolista, jonka ostin facebookista nukkekotiharrastajalta. Tuoli ei ollut siellä varsinaisesti myytävänä, mutta ihailin ja ilmoitin haluavani ostaa sen (kun on niin minun värinen ja jotenkin niin söpö), niin sain viestin ja sovimme kaupoista. Kiitos vielä kerran, Johanna!

Tässä vielä pari lähikuvaa tuolista:

Tuo pöydällä oleva kulho on sitten ihan omaa tekoa alusta loppuun - tai ainakin melkein. Kurssin opettaja vähän auttoi joissain vaiheissa, esim. leikkasi hopealevystä lävistäjällä pyöreän levyn, jota lähdin työstämään. Hedelmäkulho on siis ehtaa hopeaa ja tämän päivän kurssilla tein sen, kun sain sormuksen itselleni tehtyä. Hopeatyö on kiehtovaa, itsellä vaan ei ole tarvittavia välineitä, joten kotona ei ihan tällaisten töiden teko onnistu.
Kulhon ulkopuoli on taottu epätasaiseksi, mutta kuva ei oikein tuo näkyviin kuvioita valon heijastusten takia. Nuo jalkapallerot eivät ole ihan tasaiset, mutta kyllä vati nukkekotiin kelpaa :)2 kommenttia:

  1. Oijoi, kuinka hieno korituoli! Ja upea on tuo hopeakulhokin!! Siis hopeatöitä... tehän tuutte varmaan kohta tännepäin, jos tarvii niitä työkaluja hankkia...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä mä jätän näiden työkalujen hankinnan ja keskityn vähän halvemman materiaalin työstöön :)

      Poista