maanantai 13. heinäkuuta 2015

Rakentamisen aloitus ja vähän huonekaluharjoitelmia

Tänään oli vihdoin aikaa ryhtyä tarkastelemaan yksiön rakennuspalasia tarkemmin ja mittomaan, miten palaset oikeesti asettuvat. Uskaltauduin leikkaamaan porraskäytävään tulevan kulman pois lattia- ja kattopaloista ja katselin lattiamateriaaleja varastostani. Keittiöön löytyi sopivan kokoinen pala punavalkoista ruutulaattaa, joten liimasin sen paikoilleen kaksipuoleisella teipillä. Muut materiaalit saavat odottaa siihen, että ehdin käymään Pikkuruisessa Puodissa ostamassa väliovet ja kaikkea muuta tarpeellista. Teen oviaukot vasta kun olen ostanut ovet (en halua ryhtyä niitä tekemään nyt itse) ja seinien pinnoitus odottaa tietysti, että seinät ovat valmiina ovi-aukkoineen.

No, sillä välin ehtii tekemään pieniä huonekalukokeiluja. Vihreästä rautalangasta ja mehupurkin korkista väänsin pari jakkaraa vähän eri mallilla. Eivät vielä ole "tuotantovalmiita", täytyy vähän kehitellä. Haluaisin selkänojaan helmipunoksen, mutta pitää vielä suunnitella tarkemmin tuo koko.
Viikonloppuna oli Outokummussa kivimessut, josta ostin muutaman akaattilevyn pikku pöytiä varten. Sain sieltä myös yhden käyttökelvottoman hajuvesipullon, jonka muoto oli oikein sopiva pöydän jalaksi :) Yläkerran wc tuoksuu, kun kaadoin viemäriin eau de colognet ja otin pullon parempaan käyttöön. Sain raaputettua pullossa olleen tekstin pois.
Itse asiassa tuonne jalkaan saisi sisäänkin jotain kivaa, sillä korkki aukeaa. Täytyypä kehitellä....


2 kommenttia:

  1. Ai, kuinka kiva pikku pöytä! Nyt on hujuvesipullo oikeassa käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Vieläkin on yläkerran vessassa tuoksu tuosta pullosta jäljellä ja se ei ole kovinkaan kiva.

      Poista