sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Päällystystyöt tehty

Yksiön huoneen seinät on tapetoitu oikealla mustavalkoraidallisella tapetilla, jonka raidat ovat vähän kohollaan eli ei ihan tasaista seinäpintaa. Lattiaan laitoin puukuvioisen kontaktimuovin eli se oli helppo saada paikoilleen. Tapetit liimasin puikkoliimalla, toivottavasti pysyvät paikoillaan.

Keittiön yhteen seinään laitoin punaisen tapetin (vähän eri sävyä kuin lattian punaiset "laatat" mutta ei se haittaa) ja kahteen muuhun seinään vähän marmorikuviointia muistuttavaa paperia.

En saanut Pikkuruisesta Puodista sisäovia, ne oli kaikki myyty, mutta tein oviaukot ohjeen mukaiseen kokoon. Jos en saa niihin sopivia valmiita ovia, pitää sitten tehdä itse. Ja taidan laittaa vain vessan oven paikoilleen, keittiö ja huone saavat jäädä ilman ovea.
Eteisen seinät tulivat ruskeapilkullisesta kartongista, ihan kiva sävy noihin seiniin. Vessaan laitoin paperia seiniin ja lattioihin, ikäänkuin laattaa. Boordi seinillä tulee saamaan vielä uutta ilmettä.
Vessan kalustusta olen yrittänyt pähkäillä, laitanko kylpyammeen vai suihkukopin vai mitä. Kovin paljon ei pieneen yksiön vessaan mahdu, se on selvä.
Laitoin kaikki seinät vielä tasaiselle alustalle tietosanakirjojen alle odottamaan paikalleen liimaamista. Se onkin seuraava haaste. Keittiösuunnitteluakin pitäisi tehdä.

4 kommenttia:

 1. Mistähän johtuu, että varsinkin tuo keittiö näyttää jo nyt niin kivalta…;) Kalusteita ootellessa!

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää! Minullakin on suunnitelmissa hexagon-laatat veskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laatat sopivat tällaisiin kylppäreihin. Mutta millainen suihkukoppero....?

   Poista