sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kokeilua

Kokeilen, miten uuden talon huonetilaan mahtuu tavaroita. Olohuoneeseen sijoitin Minnan tekemän keinutuolin, itse väsäämäni purkkituolin, Milanon messuilta ostetun modernin hyllyn, omatekoisen peikonlehden ja Emilia Eskolan tekemät koirat. Lopputulos ei tule olemaan tällainen sillisalaatti, mutta antaa osviittaa mitä tuonne mahtuu. Lattian olen tehnyt liimaamalla lattiapaperin ensin kartongille, joten se vähän kupruilee. Kunhan lattialistat saan paikoilleen, ongelma ainakin vähenee jos ei poistu kokonaan.

Olohuoneen alapuolella on keittiö, johon sijoitin väliaikaisesti kotiseminaarissa tekemäni astiahyllykön, kirppariostokseni lipaston ja tekemäni jakkarat. Koiranruokakuppikin on, mutta vesikuppi on unohtunut laittaa, kamala moka. Lattia on tehty samalla tavalla kuin olkkarissakin eli kartongille liimattu lattiapaperi. Vähän kupruilee tämäkin, mutta kunhan saan sisustettua, ehkä se ei näy.

Yläkerrassa sijaitsevaan makkariin sijoitin muinoin tekemäni rautalankasängyn ja Ulla Antikaisen tekemät metallilankapöydän ja tuolin - jakkara on itse väsätty kuohuviinipullon metalliosista. Kaikkien huoneiden seinät on tapettia, joka on liisteröity ihan oikeesti seinään.

Talolle pitäisi keksiä nimi. Ehdotuksia?

4 kommenttia:

 1. Oisko talo Villa Gaya (vai miten se Kaijan nimi kirjoitetaan)? Eikös se ajoitu samoihin aikoihin tuo talon hankinta ku koiranki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talon mä hankin jo viime vuoden puolella, mutta se oli pitkään vaan mietintämyssyssä pohdittavana, että millainen siitä tulee. Enkä mä kyllä tiedä vieläkään, millainen tulee olemaan lopputulos. Wikipedia kertoo Gaiasta näin: Gaia (muinaiskreikaksi Γαῖα, "Maa") on kreikkalaisessa mytologiassa alkujumala, joka on useiden jumalten ja titaanien äiti. Harkinnan arvoinen nimi, mutta ehkä jotenkin eri muodossa tai jotain

   Poista
 2. Onpas hyvällä mallilla jo uusikin talo. Edellistä kommentoijaa matkien: talon nimeksi Villa Koira. Hah, haa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh, todella hieno idea, ihan oikeasti! Tiedä vaikka jäisi nimeksi.

   Poista