sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulupuu on rakennettu

Koska omin viimevuotisen kuusen kynttilälyhtyyni, täytyi Lillille tehdä uusi kuusi. Leikkelin osat valmiiksi jo kotona ja punoin kuusen oksat paikoilleen viime torstaina nukkekotikerhossa. Tänään sitten kehittelin kuuselle jalan ja koristeita. Nukkekotilehdessä oli Suomen lippuja lippunauhaa varten ja sen tein eilen jo valmiiksi. Paperienkeleitä askarreltiin myös kerhossa. Niiden taittelu haitariksi vaatii kyllä vähän sorminäppäryyttä, kun taitosten pitää olla melko kapeita. Valmista enkeliä piti monta kertaa lyhentää ennen kuin se alkoi näyttää sopivan pieneltä.
Kuusen runko on tummepi kuin oksat, kun se on erilaista piipunrassia, mutta ei se mitään haittaa. Kaikki täytyy käyttää, mitä talosta löytyy :) Kun kuusi koristellaan, ei runkoa juurikaan edes huomaa.


Enkeleitä varten hain työpaikalta joutavia kellastuneita kirjan lehtiä, joista enkeli oli kiva taitella. Päänä on pieni helmi.

Tänään avasin Minnan paketin. Siinä oli kuvun sisässä hieno pieni koristeltu joulukuusi, sellainen pöytämalli. Kiitos, Minna!

Minun oli tarkoitus laittaa lahjapaketitkin jo kuusen alle, kun otan kuvia Lillin kuusesta, mutta niin ne vaan jäivät kuvaamatta. Lillin olohuoneessa näyttää jo kovin jouluiselta.
Deminiäkin kiinnostaa pöydälle nostettu torttutarjotin, mutta fiksuna koirana se ei varasta pöydältä, vaikka hyvin ylettyisi.

2 kommenttia:

  1. No onpas Lillillä jouluista - sinä se jaksat värkätä! Tuo enkeli on hauska, pitääköhän kokeilla samaa isompana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu on jo niin lähellä. Vähän vois vielä värkätä. Tuo enkeli toimii varmasti oikein hyvin myös isompana mallina.

      Poista