torstai 25. joulukuuta 2014

Joulukalenteripaketteja

Olin säästänyt kalenterivaihdosta kultakin vaihtokaverilta yhden paketin jouluaattoon avattavaksi. Eilen olikin aivan huikean hieno hetki, kun paketeista paljastui toinen toistaan hienompia pieniä esineitä. Yllä kuvassa on Katjan paketista tullut ihana pyykkikori, jossa oli pyyhkeiden lisäksi pienempi kori, jossa pesuvälineitä pesusienestä narusaippuaan ja juomatölkitkin mukana. Makkaratikkukin löytyi. Katsokaa lisää:

Annelin paketista tuli pari taulua ja kukkamaljakko. Kuvatessani laitoin taulut väärään asentoon, mutta onneksi kuvan sai käännettyä oikein päin. Taulut pääsevät seinälle takuulla.


Sarin paketista tuli ihana pikkuinen hylly, jonka päällä oli kolme purkkia. Hylly tulikin tarpeeseen, sillä minun on pitänyt tehdä Lillin keittiöön joku naulakko, mihin ripustan pannulaput ym. Laitan tähän vain pari koukkua ja se on siinä.


Minnan paketista paljastui aivan huikean hieno leivontapaketti. Kyllä nyt on Lillin hyvä ryhtyä leipomaan, kun on vaakakin ainesten mittausta varten.

Näistäkin paketeista taas opin monenlaisia kikkoja tehdä asioita. Tämän nukkekotiharrastuksen yksi hyvä puoli on, että ideoita jaetaan blogeissa ja mm. facebookin ryhmissä.

Yksi kuvaamaton kalenterilahja vielä: Sarin paketista paljastui hieno pieni kukka-asetelma neljäntenä adventtina.

Suuret kiitokset kaikille kanssani kalenteripaketteja vaihtaneille! Odotan innolla seuraavia vaihtoja :)

5 kommenttia:

 1. HIenoja paketteja - varsinkin pyykkikori ja leipomistarvikkeet oli mun suosikkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oletkin sellainen leipojaihminen :) Pyykinpesuakin riittää, kun me käydään sotkemassa.

   Poista
 2. Pyykkikori on ihan mahtava ja vaaka ja jauhot ja... kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä! Kiva saada tällaisia lahjoja.

   Poista