sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Vähän jotain

Lillin olohuone sai uudet verhot. En tykännyt tekemistäni sivuverhoista, joten tein kapat. Taisi olla Doloresilta tilattua pitsiä, mistä leikkasin sopivan kokoiset pätkät ja silkkaa laiskuuttani vaan liimasin verhon kiinni tankoon. Kuva ehkä puhuu puolestaan, miksi tein näin: saumanvara oli sen verran kapoinen, että oikein muuhun ei ollut mahdollisuutta. Olohuoneen lattialla on Forssan nukkekotimarkkinoilta ostamani matto ja pyöreällä pöydällä kynttilätarjotin, joka on tehty printistä.

Olohuoneen ikkuna ulkoapäin.

Ulkopuolelle ulko-oven yläpuolelle pitäisi saada aikaan katos, mutta sen suunnittelu on vielä vaiheessa. Kovin kummoista siihen ei mahdu. Tänään tekaisin kuitenkin rappuset (kuuluisia Bilteman tikkuja) oven eteen, ettei tarvitse Lillinkään harppoa sisään. Portaat on vain väliaikaiskiinnityksellä (sinitarraa), kunnes saan koko "kuistin" valmiiksi.


4 kommenttia:

 1. Kappa on kyllä hyvä - niinhän esikuvatalossakin on useimmissa ikkunoissa :). Kyllä on olohuoneessa niin mukavan näköistä, kun takassakin on tuli! Ja veikkaanpa, että takkalasit on Lillin talossa aina putipuhtaat… ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lillin takka ei paljon nokea :) Ja jos sitä nokea sattuisi tulemaan, pitäähän se toki puhdistaa. Muu ikkunoiden pesu onkin sitten asia erikseen :D

   Poista
 2. Ompas Lillillä siellä kodikkaan näköistä <3 Ja odotan innolla mitä tuohon sinun omaan taloon alkaa rakentua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulla ei ole vielä mitään hajua, millaista uudessa talossa tulee olemaan, mutta rakentamaan pitää päästä :)

   Poista