sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Vuorilaudat paikoillaan

Ikkunat on vihdoin liimattu kiinni ja vuorilaudat asennettu. Ei siis enää mitään sinitarravirityksiä ja maalarinteippejä :) Siitä tuli aika hieno, vaikka itse sanonkin. Katto on vielä kiinnittämättä ja huomasinkin näistä kuvista, että pitää vielä maalata tuo katon alapinta siltä osin, mikä näkyy ulospäin. Sisäpuolta en aio maalata.
Takapuolella näkyy erikseen katkaisijat valoille (isompi paristolaatikko) ja takalle (pieni pyöreä). Kuistin teon jätän vielä hautumaan. Tuossa oven ympärillä ei ole kovinkaan paljon tilaa rakennella mitään kuistisysteemiä jos ei sitten tee koko keittiön mittaista viritelmää. Pitää miettiä vielä.
Ullakon taidan jättää maalaamatta. Ainakaan meidän talon ullakkoa ei ole maalattu mitenkään. Tavaraa varten pitää tehdä vaikka joku ripustustanko tai jotain ja sitten tietysti kiinnittää katto toiselta puolelta (toinenhan on avattava). Ullakon ikkunoiden sisäpuoli ei tullut ihan oikeaoppinen, mutta kun en älynnyt ennen Keuruun viikonloppua mitata levyn paksuutta ja tein ikkunanpokista liian paksut, ne tulivat näkyviin sisäpuolelle. Ratkaisin vuorilauta-asian siten, että liimasin vuorilaudat vain seinään suoraan, en osittain pokiin kuten olisi pitänyt. No, ehkä rakennusalan ammattilaiset eivät kovin paljon kurkistele ullakon sisään :)
Muissa huoneissa sisäpuolen vuorilaudat on asennettu "oikein".


8 kommenttia:

 1. Vaan onhan se hieno! Meinasin jo näyttää Nellalle tästä blogista jonkun kuvan, mutta onneksi jätin sitten kuitenkin näyttämättä… Onhan se ylläri sitten aikanaan varmaan aivan mahtava ja ikimuistoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun et näyttänyt. Saapa nähdä, joko sen ensi kesänä voi tuoda vai meneekö seuraavaan vuoteen.

   Poista
 2. Upeat ikkunat teit! Iso urakka on ollut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllähän tuohon joku tunti vierähti, mutta oli palkitsevaa saada valmiiksi.

   Poista
 3. Lillillä on NIIN hieno talo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se minustakin näyttää nyt jo oikein kivalta, paitsi tuo ulko-oven seutu...

   Poista