torstai 13. huhtikuuta 2023

Huonekalukittejä ja pääsiäisen yllätykset

 

Viime aikoina olen lukenut paljon kirjoja, joten askartelu on jäänyt vähemmälle. Dekkarit ja viihdekirjallisuus vie ajatukset milloin minnekin päin maailmaa, mutta toisenlaista ajatustyötä tuo askartelu. Siivosin pitkästä aikaa askarteluhuonettani ja tein "löytöjä". Muistin kyllä, että jotain kittejä mulla on tekemättä, mutta kun ne tulivat eteen, teki mieli tarttua välillä tekemiseen.


Olen joskus vuosia sitten nukkekotimessuilta ostanut Jane Harropin keittiönpöytäkitin, jonka halusin nyt ensin tehdä. Kömmähdyksiä tuli paloja liimatessa, ihan selvästi harjoituksen puutetta :) Onneksi sain irroitettua virheellisesti liimaamani palat ja pöydästä tuli sellainen kuin pitikin. 

Yhden vaihekuvankin muistin ottaa :)


Pöydälle oli luontevaa tehdä kaveriksi pari tuolikittiä Gepetton paketeista. Siitä vaihekuvat jäi ottamatta. En saanut päätettyä väritystä tuoleille kuten en pöydällekään, joten kaikki ovat ihan puun värisiä. Ehtiihän sitä sitten maalata, kun keksin, mikä väri näille olisi paras.

Pääsiäiseksi tilasin Nukkekoti Väinölän verkkokaupasta itselleni yllätysmunan, jonka yllätykset ovat kivempia kuin suklaamunista löytyvät. Pientä askartelua ja osaksi valmiita tavaroita, oikein kivoja. Tässä muutama kuva yllätysmunasta.




Postauksen ensimmäisessä kuvassa on osa tavaroista valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti