sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Joulukalenteria ja muutakin

Ensimmäisenä kuvassa ei ole joulukalenterista saatu vaan Tampereen nukkekotimessuilta ostettu "tyrkyttimen roikotin" eli tarjottimien ripustusnauha, jonka nyt vasta sain laitettua seinälle. Keittiön seinällehän se kuuluu.

Vaihdoin muutaman joulukalenteriluukun Sarin ja Marja-Liisan kanssa (3 kummankin kanssa) ja yhden Pirkon kanssa. Pirkon paketin avasin 6.12. kuten siihen oli merkitty ja sieltä löytyi ohutta sinistä kangasta ja kaunis kynttilälyhty, jonka ripustin kuistin kattoon. Toivottavasti Pirkolle laittamani paketti on säilynyt vaurioitta - tai pikemminkin sen sisältö.

Sarin yhden paketin avasin viikko sitten sunnuntaina ja sieltä löytyi vaaleansininen kranssi, muutama joulukortti ja enkeliketju. Kranssi pääsi takan reunalle, siihen se sopii värinsä puolesta mainiosti.


Marja-Liisan yhden paketin avasin tänään ja sieltä löytyi teepurkkeja printtinä (eli pääsin askartelemaan) ja kulunut peili, jonka paikka oli kartanon ullakko itsestään selvästi. Teepurkit nostin keittiön kaapin päälle.

Joulukuusi sai tähtikoristeiset kuusenvalot, sillä ne ovat turvallisemmat kuin elävät kynttilät.

Muutama vuosi sitten tekemäni keisarinnanukke sai vihdoin oman "kodin", sillä ostin käytetyn pienen vitriinilaatikon kerhoillassa ja tapetoin sen tähän tarkoitukseen. Rekvisiitaksi rautalangasta ja helmistä tekemäni tuoli. Jotain kivaa tuonne seinälle pitää vielä saada. Ehkä jokin sopiva taulu? Koristeellinen peili?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti