tiistai 21. maaliskuuta 2017

Uusi talo

Siinä se nyt on! Meidän rintamamiestalon piirustuksia mukaillen tehty nukketalo. Jorma Havialle iso kiitos tästä talosta, jossa sähkövalot valaisevat vaikka huone kerrallaan tai miten satun haluamaan niitä laittaa päälle. Jäi tähän vielä paljon mullekin tekemistä, mikä on hyvä juttu. Eipähän pääse tulemaan vapaa-ajan ongelmia :)

Nukketaloa ei pysty tekemään täysin 1:1 taloa vastaavaksi, jos haluaa, että huoneita voi myös sisustaa talon valmistuttua. Kompromisseja on tehty mm. portaikon koossa, muurin sijainnissa ja kuistin koossa. Täytyy nyt vielä kehitellä tuonne askarteluhuoneeseen kunnon alusta talolle.Talossa ei ole kivijalkaa, koska ajatuksena on ehkä joskus tehdä kellarikerros erikseen. Paino sanalla "ehkä". Kummassakin päädyssä on seinän alaosa irroitettava (kiinnitys magneetilla), että huoneita voi sisustaa. Ylimmässä kuvassa oleva seinusta on saranoitu kahdessa osassa ja kuistin pääsee sisustamaan irrallisen katon kautta. Ylimmässä kuvassa olevan katonpuoliskon voi nostaa avoimeksi ja sitä kautta pääsee sisustamaan yläkerran.

10 kommenttia:

 1. Sitä on sitten talokaupoilla käyty ...
  Hieno hankinta!

  VastaaPoista
 2. Upea talo! Mukavia hetkiä sisustuksen parissa <3 !

  VastaaPoista
 3. No niin, teijän talohan se siinä! Kyllä sulla projektia riittää, kun alat sisustushommiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Hommaa riittää, mutta sehän on tarkoituskin.

   Poista
 4. Rivien välistä olinkin ymmärtävinäni, että sinulle se talo tulee :) ja upea alku onkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, alku tosiaan, vaikka niin valmiilta näyttääkin seinät kiinni :)

   Poista
 5. Hieno nähdä että kaiki toimiii vielä kuljetuksen jälkeenkin. Sisustamisessa riittää varmasti puuhaa pitkäksi aikaa. Kiitos yhteistyöstä ja Lykkyä uudelle talollesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, Jorma! Tästä on iloa pitkäksi aikaa.

   Poista